Brosuri Pachet turistic NATBIOT

Brosurile pentru pachetele turistice NATBIOT contin informatii relevante din cele 2 tari (Romania si Bulgaria), pe baza celor 4 propuneri de trasee votate anterior in cadrul intalnirilor din proiectului NATBIOT si sunt elaborate intr-o maniera clara si atractiva pentru reprezentanti ai agentiilor de turism, restaurantelor, hoteluri/ pensiunilor, din domeniul transporturilor, divertismentului, turisti.

Brosurile pentru pachete turistice prezinta trasee turistice Romania – Bulgaria, care pot avea o durata de max. 7 zile, in functie de gradul de atractivitate/ resurse/ obiective din respectivele zone vizate.

Scopul acest brosuri este acela de a face cunoscute, inclusiv publicului larg, posibilitaile de turism din zona inter-regionala, pentru o dezvoltare pe termen lung.

Fiecare din cele 4 brosuri turistice mixte conține urmatoarele elemente:

  • imagini reprezentative si prezentarea fiecarui pachet turistic NATBIOT propus
  • prezentarea avantajelor, calitatii si serviciilor naturale si bio in cadrul fiecarui pachet turistic NATBIOT
  • prezentarea patrimoniului tangibil și intangibil in cadrul fiecarui pachet turistic NATBIOT
  • prezentarea optiunilor de calatorie si cazare in cadrul fiecarui pachet turistic NATBIOT
  • prezentarea accesibilitatii, posibilitatii de deplasare in zona (transport), timpului necesar (de sincronizare/ de vizitare intre obiectivele turistice), precum si posibilitatile de servire a mesei in respectivele zone vizate de catre pachetele turistice propuse
  • prezentarea atractivitatii obiectivelor culturale din fiecare pachet turistic, prezentandu-se minim doua muzee si/sau alte obiective culturale.
  • prezentarea posibilitatilor de a realiza activitati de recreere si de petrecere a timpului (de exemplu: manifestari culturale si artistice)

 

 

 

Cele 4 brosuri sunt disponibile spre descarcare, in format pdf, mai jos:

Pachet turistic NATBIOT 1 Ro

Pachet turistic NATBIOT 2 Ro

Pachet turistic NATBIOT 3 Ro

Pachet turistic NATBIOT 4 Ro